Haber

Muş’taki Köy Okullarında Gönüllüler Mutluluk Dağıttı

Muş’ta faaliyet gösteren “Elden Ele Mutluluk” isimli gönüllü ekip, her hafta ziyaret ettikleri farklı köy okullarında hediyeler dağıtıyor ve çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Muş’ta bir araya gelerek “Elden Ele Mutluluk” topluluğunu oluşturan gönüllüler, köy okullarında okuyan çocuklara mutluluk dağıtıyor. Ekip, her hafta farklı köy okullarını ziyaret ederek çocukların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra onlarla çeşitli oyunlar da oynuyor. Gönüllüler, özellikle soğuk havalarda bot, mont gibi giyim eşyası dağıtarak çocukların hayatını kolaylaştırmayı, ayrıca okullarda pasta kesme gibi etkinlikler düzenleyerek çocukların moral ve motivasyonunu yükseltmeyi amaçlıyor. Muş’ta yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşan ekip, çalışmalarını sürdürüyor.

Etkinlikler hakkında konuşan gönüllü gençlerden Ömer Varlık, “Çalışmalarımız sadece hediye etmekle sınırlı değil. Amacımız çocukların yüzlerine bir nebze olsun mutluluk vermek, onlara umut vermek. El Ele Memnuniyet ekibi olarak asıl amacımız” 6 yıldır bu işi severek yapıyoruz. Bu 6 yılda 40 bin çocuğa hizmet verdik.” Ulaştık. Biz bu işi isteyerek ve kendi imkanlarımızla yapıyoruz. Bazen hayırseverlerimiz bize destek oluyor. Bazen tüm köylerdeki çocuklarımıza kendi imkanlarımızla ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız tüm çocukların memnuniyetini sağlamaktır. El Ele Memnuniyet grubunun gerçekleştirdiği bu özverili çalışma sadece bir grup çocuğa yöneliktir. “Sadece topluma ilham vermiyor, topluma da ilham veriyor. Dayanışma ve sevgiye dayalı bu faaliyetler toplumun sosyal dokusunu güçlendirerek geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor” dedi. – MUS

sariz-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu