Haber

Şanlıurfa’daki depremde hayatını kaybeden öğrenciler için anma etkinliği düzenlendi

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Şanlıurfa’da anma etkinlikleri kapsamında hayatını kaybeden öğrencilerin eğitim gördüğü dersliklere karanfil bırakıldı.

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve beraberindekiler, İbrahim Tatlıses İlkokulu’nu ziyaret ederek, hayatını kaybeden öğrenciler Fırat Fırat, Dicle Fırat ve Hazal Fırat kardeşler ile Halid El Hammud’un sıralarına karanfil bıraktı. depremde ve öğretmen Özgür Fırat’ın masasında.

Bozdağ, ziyaretin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, depremde hayatını kaybeden öğrencilere, öğretmenlere ve tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diledi.

Böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması dileklerini dile getiren Bozdağ, şöyle konuştu:

“Bu deprem bize dayanışmanın ne kadar değerli ve hayati olduğunu, millet devlet dayanışmasının ne kadar değerli ve hayati olduğunu gösterdi. Bu felaketin yaralarını sarmak, bu felaketin acısını paylaşmak, acılarını paylaşmak ve paylaşmak konusunda dünyaya örnek olduk. Geride kalanların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Umarım gelecekte de milletimize, devletimize katkı sağlarsınız.” “Ve insanlığa hayırlı ve faydalı işler yapacaksınız. Hayırlı ve uğurlu olsun. Allah’tan sizi hiçbir acı ve musibetle karşılaştırmamasını niyaz ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.”

Vali Hasan Şıldak, depremde hayatını kaybeden öğretmen ve öğrencilere Allah’tan rahmet diledi.

Törene AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Emin Önen, Abdürrahim Dusak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da katıldı.

Bu arada Rabia Meydanı’nda deprem sırasında görev yapan kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının kullandığı ekipmanlar ve deprem fotoğrafları halkın ziyaretine açıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu